Egy fejlesztési folyamat több módon is megvalósulhat a teljes kiszervezéstől a részlegesen át a külső emberi erőforrás bevonásáig. Célunk, hogy a földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül minden felmerülő elvárását kielégítsük az ügyfeleinknek, így nem csak on-site erőforrás igények esetén nyújtunk megoldásokat, hanem lehetőséget biztosítunk projektre szabott remote fejlesztői csapatok allokálására is. Köszönhetően a nemzetközi piacon való jelenlétünknek, sok éves tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen, legyen szó az Európai Unióról vagy az egyesült államokbeli partnereinknek szállított megoldásokról.

Milyen előnyökkel jár számodra egy remote csapat igénybevétele?

Hogyan csináljuk?

Minden csapatunk agilis módszertanok (Scrum, Kanban) alapján működik, ami nagyban hozzájárul a remote feladatvégzés magas színvonalú eredményességéhez. Heti sprintekben dolgozunk, napi standupokat és retrospektíveket tartunk. Ez egyfelől tervezhetővé és átláthatóvá teszi a feladat végzést, a másik oldalról az elkészült rendszerelemek folyamatos átadása miatt hamarabb biztosít a gyakorlatban is tesztelhető és használható produktumot.

Hisszük, hogy a szerethető munkahely és munkakörnyezet megsokszorozza a motiváltságot és táptalaja a magas színvonalú munkának, így kitüntetett figyelmet biztosítunk a feedback kultúra erősítésének a digitális transzformáció erejével. Ez a cél vezérelt minket, amikor elhatároztuk, hogy saját szoftvert fejlesztünk annak érdekében, hogy a munkavállalóink szervezeti szinten is napi visszajelzést adhassanak azzal kapcsolatban, hogy hogy érzik magukat, hogyan értékelik a feladataikat és a napjukat, miként látják magukat a munkájukban, akadályozza-e őket valami.

Kiemelt figyelmet szentelünk a folyamatos fejlődésnek, legyen szó egyéni, csapat, vagy szervezeti szintről, így fontosnak tartjuk az ön- vagy szervezett képzéseket, valamint a tudás és tapasztalat megosztásának ösztönzését. Ennek érdekében havi rendszerességgel tartunk céges demo esteket, kerekasztal-beszélgetéseket, és vesznek részt a kollégáink képzéseken és eseményeken. Hogy még gördülékenyebbé tegyük a tudástranszfert, saját kommunikációs és oktatási platformot fejlesztettünk, ami dedikált csatornákkal és eszköztárral segíti a csoportos működést és feladatvégzést.