A VetaTek egy kifejezetten izgalmas fejlesztési kéréssel fordult hozzánk, amikor a piacot felmérve nem találtak olyan alkalmazásfejlesztő környezetet, ami megfelelne az igényeiknek.

A fő problémát az jelentette, hogy a legtöbb üzleti app builder a grafikus megjelenésből és nem az adatstruktúrákból indul ki, ezzel funkcionális korlátokat állítva a fejlesztők elé, miközben az üzleti logika pont az ellenkezőjét diktálja.

Éppen ezért, a Meta Base fejlesztése során megfordítottuk a logikát, maximalizáltuk a flexibilitást, hogy bármilyen egyedi listát létre lehessen hozni, és csak ott kelljen a felhasználói megjelenést definiálni, ahol azt a cél is megkívánja.

A Meta Base-el, gyakorlatilag bármilyen alkalmazás egyszerűen és gyorsan elkészíthető, legyen az:

  • CRM
  • Gyártáskövető rendszer
  • Próbavásárlást segítő rendszer
  • Stb.

Az előnye nem csupán az ár-érték arány és a fejlesztési időintervallumok optimalizálásában rejlik. Ezeknél talán jóval fontosabb értéke, hogy nincsenek implementációs korlátok és a keretrendszeren belül még nem definiált eszközök pár soros JavaScript kódokkal előállíthatók, így a felmerülő igények teljes spektrumán valóban könnyedén és hatékonyan lehet vele összetett rendszereket alkotni.

Kapcsolat

+36 (20) 396 3752

stylers@stylers.hu

1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49. 1. épület 2. emelet

Rólunk mondták