Satisfied Employees

Successful Company

A Stylers Mood célja, hogy olyan teljeskörű eszközt adjon a vállalatok és HR osztályok kezébe, aminek segítségével hatékonyan tudják segíteni a munkavállalói elkötelezettséget és tágabb értelemben is mérni az elégedettséget.

A felmondás viszonylag ritkán történik váratlanul, általában számtalan tünet jelzi, ha valami nincsen rendben. A kulcsemberek, és úgy általában a munkavállalók elvesztése viszont jóval nagyobb költséget jelent a vállalatok számára, mint ha időben észreveszik az elégedettség csökkenését, amikor még van lehetőség a beavatkozásra.

A Stylers Mood használata segít kialakítani és támogatni a visszajelzés kultúráját, legyen szó a mindennapokról, munkáról, vagy tréningekről. A munkavállalót pedig a munkában való kiteljesedésben és a fejlődésben támogatja, miközben rávilágít az eredményekre. Az alkalmazásnak köszönhetően a menedzsment és az egyedi divíziók vezetői egyrészt folyamatos, valós idejű visszajelzéseket kapnak, másrészt pedig az így gyűjtött adatok lehetőséget biztosítanak a különböző idősíkon történő folyamatok elemzésére és azok reális értékelésére.

A termék legerősebb vonása mégis annak rugalmassága, miszerint maga szoftver elsősorban egy keretrendszer, ami a vállalat igényei szerint további funkciókkal bővíthető és integrálható a meglévő rendszerekbe. Mindehhez segítséget nyújt az erre specializálódott szakértői csapatunk.

A Stylers Mood előnyei: