A Profession Kft. 2016 elején keresett meg minket, hogy készítsünk az egyik termékükhöz egy natív mobilalkalmazást. A termék célja, hogy „iránytű” legyen a munkaerőpiacon, azaz a felhasználókhoz valós információt juttasson el az adott cégekről, akik érdeklődnek iránta.

Az alkalmazás fejlesztését igényfelméréssel, UX tervezéssel és design – nal kezdtük, amelyből hamar egy prototípust is csináltunk. A design esetében követnünk kellett a brand-hez már kialakított követelményeket, amelyek segítették a munkákat.

A fejlesztés során automatizált tesztelési eljárásokat alkalmaztunk, annak érdekében, hogy a tesztelés folyamatát lerövidítsük, és több időt tudjunk szentelni a szoftver fejlesztésére. Az ATDD (Acceptance Driven Development) használata megkövetelte tőlünk, hogy bármely feature elkészítése előtt, előbb a teszteket írjuk meg és csak ezután kezdjünk bele a tényleges fejlesztésbe.

Az alkalmazás az ügyfél által kijelölt és megbeszélt határidőre, illetve követelményeknek megfelelően elkészült és jelenleg is dolgozunk további új funkciók bevezetésén.

Kapcsolat

+36 (20) 396 3752

stylers@stylers.hu

1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49. 1. épület 2. emelet