A Profession Kft. 2016 elején keresett meg minket, hogy készítsünk az egyik termékükhöz egy natív mobilalkalmazást. A termék célja, hogy „iránytű” legyen a munkaerőpiacon, azaz a felhasználókhoz valós információt juttasson el az adott cégekről, akik érdeklődnek iránta.

Az alkalmazás fejlesztését igényfelméréssel, UX tervezéssel és design – nal kezdtük, amelyből hamar egy prototípust is csináltunk. A design esetében követnünk kellett a brand-hez már kialakított követelményeket, amelyek segítették a munkákat.

A fejlesztés során automatizált tesztelési eljárásokat alkalmaztunk, annak érdekében, hogy a tesztelés folyamatát lerövidítsük, és több időt tudjunk szentelni a szoftver fejlesztésére. Az ATDD (Acceptance Driven Development) használata megkövetelte tőlünk, hogy bármely feature elkészítése előtt, előbb a teszteket írjuk meg és csak ezután kezdjünk bele a tényleges fejlesztésbe.

Az alkalmazás az ügyfél által kijelölt és megbeszélt határidőre, illetve követelményeknek megfelelően elkészült és jelenleg is dolgozunk további új funkciók bevezetésén.

Lépj velünk kapcsolatba vagy kérd egyedi ajánlatunkat

Kapcsolat

+36 (20) 396 3752

stylers@stylers.hu

1133 Budapest, Klapka utca 11., II. emelet