A Neils Travels mobilalkalmazás fejlesztésével Neil Marathe bízott meg minket, aki már korábban is az appon keresztül osztotta meg utazásaival kapcsolatos történeteit és tippjeit, ám annak minőségével nem volt maradéktalanul elégedett.

Az applikáció gerincét a fotókkal ellátott úti beszámolók adják (Postcards), de fontos megemlíteni a Travel tips és a Travel Q&A funkciókat is. Előbbi személyes élményein alapuló tanácsokkal szolgál, utóbbi pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók feltehessék neki kérdéseiket, amelyekre ezután Neil körültekintő választ is ad. Mindemellett Youtube csatornáján (NEILTUBE) keresztül rövid videókkal jelentkezik a világ bármely pontjáról, sikeresen átadva az éppen aktuális történés vagy helyszín hangulatát.

Ennél a projektnél feladatunk az alkalmazás és a hozzá tartozó marketing site fejlesztése volt – az ütemterv kialakításánál a Scrum módszertanra támaszkodtunk. Az appot az új admin felület mellett új backenddel is elláttuk, amelyet PHP alapon, Laravel keretrendszerben valósítottunk meg. Annak érdekében, hogy az alkalmazás egyaránt ki tudja szolgálni az iOS és az Android operációs rendszereket, React native technológiát alkalmaztunk. Két dolog jelentett számunkra kihívást: az egyik az adatok régiből új adatbázisba történő mozgatása volt, a másik pedig a push notification funkció bevezetése, amelynél egy számunkra új technológiát, az Amazon Pinpointot használhattuk. Ez utóbbinak köszönhetően központosított helyen tudtuk kezelni az iOS és az Android értesítéseket. A microsite fejlesztése során mobile first szemlélet során jártunk el, és az oldalt is új admin felülettel láttuk el.

Kapcsolat

+36 (20) 396 3752

stylers@stylers.hu

1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49. 1. épület 2. emelet