A journeytransportation.com oldallal amerikai idősotthonok ügymenetét és adminisztrációját könnyítettük meg. Az alapvető probléma, amelyre megoldást kerestek, az volt, hogy mindig pontosan számon szerették volna tartani, lakóik merre járnak éppen. Két okból volt ez fontos nekik. Egyrészt, hogy mindig megbízható információval szolgálhassanak a hozzátartozók számára, másrészt hogy egyeztetni tudjanak a betegszállítókkal, és összehangolni, hogy kit hova, milyen vizsgálatra vigyenek el; illetve, hogy ehhez kérjék-e külső betegszállító cég bevonását, vagy megoldható a feladat házon belüli erőforrásokkal. Ez az adminisztráció az oldal elkészülte előtt meglehetősen nehézkesen, Excelben történt, és rengeteg időt vett igénybe a dolgozók részéről, ráadásul nehezen visszakereshető is volt. Szintén hatalmas előrelépés, hogy a rendszerhez React Native Android és iOS applikációt is készítettünk, így az mobilról is teljes funkcionalitásában használható.

A projekten, melyben az egyesült államokbeli partnerünk volt a product owner, SCRUM módszertan szerint dolgoztunk. Szerencsére jó partneri viszonyban tudtunk együttműködni, így az időeltolódás sem okozott különösebb nehézséget. Az ötletelés alatt részletes backlogot készítettünk, illetve olyan hasznos funkcióval egészítettük ki az alapötletet, mint a külső betegszállítóktól történő ajánlatkérés, mely további adminisztrációs terhet vett le ügyfelünk válláról.

A megvalósításhoz PHP Laravel keretrendszert használtunk React.js frontenddel. Tekintve, hogy a rendszer alapvetően szenzitív adatokat kezel, a kódminőség ellenőrzésén túl (SonarQube) nagy hangsúlyt fektettünk biztonságos voltára is.

A projekt zárultával egy olyan rendszert tudtunk átadni, mely könnyebbséget jelent az intézmény dolgozóinak, nagyobb odafigyelést a bentlakóknak és megnyugvást hozzátartozóiknak is.

Kapcsolat

+36 (20) 396 3752

stylers@stylers.hu

1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49. 1. épület 2. emelet