A hvg360 a HVG havi előfizetéses rendszerben működő digitális hírmagazinja, amely egyrészt exkluzív, csak erre a platformra gyártott tartalmakkal szolgál, másrészt a HVG archívumát és különböző HVG print kiadványok egyes írásait teszi elérhetővé előfizetői számára.

A projekt során a felület frontendjének fejlesztése, valamint az ehhez kapcsolódó Google pályázati anyag összeállítása volt a feladatunk. A backendet a HVG belső csapat szolgáltatta egy API-on keresztül, a UI/UX munkákat pedig egy harmadik cég készítette, tehát ezek jelentették számunkra a kiindulópontot a frontend megalkotásánál.

A fejlesztésnél Vue.js frameworkre és TypeScript alapokra támaszkodtunk, utóbbinak köszönhetően egy könnyebben kezelhető rendszert tudtunk kialakítani. Kihívásként is tekintettünk erre a kombinációra, mivel idáig nem gyakran adódott lehetőségünk Vue.js és Typescript együttes használatára. Server-side renderinggel értük el, hogy SEO-barát legyen az oldal, és nagy hangsúlyt fektettünk az automatizált tesztelésre is a minőségbiztosítás érdekében.

A projekt egyediségét a belső (HVG) fejlesztőcsapattal való napi szintű kommunikáció jelentette, amely nagyban hozzájárult a hatékony együttműködéshez és a backend-frontend összhang megteremtéséhez. A folyamatosan változó megrendelői igények kezeléséhez pedig az agilis módszertant hívtuk segítségül – ez a megbízóval való ideális partneri kapcsolat kialakítását is még könnyebbé tette.

Lépj velünk kapcsolatba vagy kérd egyedi ajánlatunkat

Kapcsolat

+36 (20) 396 3752

stylers@stylers.hu

1133 Budapest, Klapka utca 11., II. emelet

Rólunk mondták