Global Meditation – Guiness rekord

2014. augusztus 8-án lebonyolítottuk a világ eddigi legnagyobb online meditációját. Az online eseményen több mint 100 000 ember gyűlt össze a világ csaknem összes országából az egy órás meditációra és közülük több mint 30 000-en az elejétől a végéig részt vettek az eseményen.

A létszám egyben rekordot is jelentett, mellyel a projekt bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe. Emellett a Global Meditation óriási felelősségel is járt számunkra, mert fontos volt, hogy egy ekkora nyilvánosságot kapó esemény során minden rendben menjen.

Ahhoz, hogy egy városnyi ember tudjon élőben csatlakozni az eseményhez a háttérben egy komplex rendszernek kellett működnie, mely egyenletesen osztja el a szerverek között a terhelést, azon túl, hogy a felhasználók tevékenységét is naplózza a rekordkísérlet miatt.

A kihívást sikerrel vettük, a bejelentkezett résztvevők számára minden zökkenőmentesen zajlott, így rengeteg embernek adtunk arra lehetőséget, hogy abban az egy órában semmi ne zavarja meg őket és csak a békéért való meditációra tudjon összpontosítani. Ez pedig „hivatalosan is elképesztő”, ahogy a Guiness tanúsítványában áll.

Kapcsolat

+36 (20) 396 3752

stylers@stylers.hu

1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49. 1. épület 2. emelet

Rólunk mondták