Elérhető: www.fundamenta.hu

Amikor a Fundamenta felkért bennünket, hogy elkészítsük az új honlapjukat, az újratervezés folyamata a következő lépésekből állt:

  • pontos igény felmérés, amiben minden üzletág be volt vonva
  • a jelenlegi oldal SEO analízise
  • kutatások
  • UX/UI tervezés
  • design készítés

Minden döntés online analitikai adatokból és a felhasználók az oldalon mért viselkedési szokásai alapján lett meghatározva, a kliensünk döntései alapján.

A SEO analízis kiterjedt az onsite és offsite auditra és kulcsszókutatásra.

A kutatások során kvalitatív funnel elemzést, információs architektúra teszteket végeztünk, és az elkészült drótvázakat hőtérképes elemzéssel elő-teszteltük még a design megkezdése előtt.

Ezek alapján meg tudtuk alkotni azokat a perszónákat, akiknek az oldal készült és megterveztük az ő user journey-jüket, azt a feltételezett útvonalat, amit ők be fognak járni az oldalon, hogy elérjék a céljukat, amit keresnek az új fundamenta.hu-n.

A design készítés során szem előtt tartottuk, hogy a mai trendeknek megfelelő, letisztult, átlátható oldalt készítsünk a meglévő arculati elemeket felhasználva.

Nem engedtük el az oldalt azonban az élesítés után sem, az utókövetés és a finomhangolás ugyanúgy fontos részét képezte a projektnek, mint az elsődleges fejlesztés.​

Kapcsolat

+36 (20) 396 3752

stylers@stylers.hu

1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49. 1. épület 2. emelet