A Fotocoin alkalmazást egy egyesült államokbeli ügyfelünk számára készítettük. Az alkalmazás célja, hogy a felhasználók képek feltöltésével egy-egy versenyben vehetnek részt, amelyek díjaként ún. Fotocoinokat gyűjthetnek, majd ezeket később Bitcoinra válthatják át.

Az alkalmazáshoz egy egyszerű landing készült, amely az App Store, illetve a Google Play webáruházba viszi a felhasználókat. Az regisztrációt megkönnyíti, hogy az alkalmazást letöltők gyorsan és egyszerűen bejelentkezhetnek Facebook vagy Twitter accountjuk használatával is. Az elsődleges képfeltöltés funkció mellett ügyeltünk arra is, hogy a felhasználók megjelölhessék az esetlegesen előforduló, nem megfelelő tartalmú képeket. Az app terjedését egy referral URL támogatja, amelyet a felhasználó meg tud osztani a telefonjára telepített alkalmazásokon keresztül ismerőseivel.

A megrendelő iOS-re és Androidra egyaránt kérte az alkalmazást, így React Native technológiát használtunk.  Az alkalmazás backendjét Laravel keretrendszerben készítettük el, és innen azonos üzleti logika alapján szolgáljuk ki mindkét platformot. Az alkalmazás ellenőrzéséhez a SonarQube szoftvert használjuk, amely segítségünkre van a kódminőség javításában, például az ismétlődő kódok kiszűrésével.

Kapcsolat

+36 (20) 396 3752

stylers@stylers.hu

1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49. 1. épület 2. emelet