A “Chopra Center Email Statistics” – ot egy a külső hírlevélküldő rendszer által közvetített adatok feldolgozására készítettük.

A fejlesztés megelőzte a korát, mert olyan funkciókat tett elérhetővé, melyek csak később kerültek be a neves hírlevélküldő rendszerekbe. Ma már integráltak a funkciói többek között a Sendgrid-be és a Sales Force-ba is, azonban a rendszer fejlesztése hatalmas versenyelőnyt jelentett partnerünk számára. A rendszer működése a speciálisan optimalizált feldolgozáson alapul, ugyanis a hírlevélküldő rendszer által generált események száma a kiküldött hírlevelek számának akár hatszorosa is lehet.

A legfőbb kihívást az események által generált adatmennyiség tárolása és feldolgozása okozta, melyet előzetes tesztekkel támogattunk, így biztosítva a folyamatos rendelkezésre állást, a kimaradások elkerülése végett. A naponta akár több millió felhasználónak küldött kampányokból érkező eseményeket kategóriákra bontva tároljuk, melyekből valós idejű kimutatásokat lehet készíteni. A rendszer marketing e-mailekre és felhasználókra bontva biztosítja az adott kampány statisztikáit. Megmutatja, hány hírlevél ért célba, illetve, hogy mely felhasználók nyitották meg a hírlevelet és melyek kattintottak a benne szereplő linkekre. A statisztikai adatok szűrhetőek, importálhatóak, és felhasználhatóak filterként a későbbi kiküldések során. Ezen adatok birtokában folyamatosan növelni tudtuk az e-mail marketing hatékonyságát ügyfelünk számára.

Felhasznált technológiák: PHP, MySQL, iOS, Android, Sendgrid, Email marketing, AWS – Amazon Web Services, CodeIgniter

Kapcsolat

+36 (20) 396 3752

stylers@stylers.hu

1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49. 1. épület 2. emelet