Blog

Blog2021-11-17T13:38:35+01:00

Adatalapú döntéshozatal a HR-ben

2024. January 31.|

A HR hatalmas evolúciója zajlik, aminek során az emberi erőforrást érintő stratégiák kidolgozásához adatok és analitikák hullámain keresztül vezet az út. Az intuitív és korábbi tapasztalatokra alapozott döntéshozatalt felváltja az evidencia alapú, így jöhet létre az adatközpontú HR.

Ezentúl nem fog nehézséget jelenteni egy jól megfogható user sztori elkészítése!

2023. December 19.|

Valószínűleg veled is előfordult már, hogy túl hosszúra vagy nehézkesre sikeredtek a user sztorik. Cikkünkkel szeretnénk segíteni neked abban, hogy csapatod hasznosabb sztorikat készíthessen.

Külső IT Csapat Integrálása: Sikeres Munkaerő-Közvetítés a Gyakorlatban

2023. December 5.|

A technológia gyors ütemű fejlődésével és az üzleti igények folyamatos változásával párhuzamosan a munkaerő ellátás is kritikussá válik. Korábbi cikkünkben már feltártuk, hogy 2022-ben a vállalatok több mint 80%-a döntött külső erőforrás bevonása mellett annak érdekében, hogy kiküszöböljék a munkaerőhiányt. Ez egyre népszerűbb megoldás arra, hogy egy cég gyorsan és hatékonyan reagálhasson a változó üzleti környezetre, ugyanakkor új kihívásokat vet fel, különösen az integráció terén. De melyek ezek a kihívások, hogyan tudjuk könnyedén megugrani azokat, és mi kell a sikeres munkaerő-közvetítéshez?

Hibrid Cloud – Miért és hogyan érdemes implementálni?

2023. November 14.|

Az állandóan fejlődő digitális környezetben az IT-infrastruktúra kezelése komoly kihívást jelent: az egyre nagyobb mennyiségű adatokat hatékonyan kellene kezelni és hasznosítani, miközben törekedni kell a rugalmasságra, skálázhatóságra, költséghatékonyságra is. Hogyan tehet rendet az IT környezet bonyolultságában a hibrid cloud, milyen előnyei vannak és milyen döntési kritériumok, dilemmák merülhetnek fel az implementáció során? Cikkünkben körbejártuk a megoldást.

Milyen hatással lesz a mesterséges intelligencia a munkaerőpiacra?

2023. August 15.|

Becslések szerint az automatizáció egyre szélesebb körű bevezetése miatt 75-375 millió alkalmazott fog munkahelyet váltani 2030-ig, de új készségeket biztosan el kell majd sajátítaniuk. A jelenlegi generatív mesterséges intelligencia képes olyan feladatkörök automatizálására, amelyek ma az alkalmazottak idejének 60-70 százalékát teszik ki (McKinsey, 2023). Ezek az előrejelzések aggodalomra adnak okot a munkavállalók körében, akik attól tartanak, hogy elveszíthetik munkájukat. Hogyan néz ki a jövő munkahelye, mi történik az inspiratív emberrel és hogyan kellene újra definiálnunk a munkaerő fogalmát?

Go to Top