UX + Design

A UX tervezés során abban hiszünk, hogy a mérések és visszajelzések nem hazudhatnak, így a szakértelmünket felhasználói igényekkel vegyítjük és nem csapunk a hasunkra, ha célcsoportot kell jellemezni. Ebből nem engedünk.

A UX, vagyis a felhasználói élmény kulcsfontosságú eleme egy hatékony portálnak, mobilalkalmazásnak, vagy bármilyen egyéb digitális terméknek. Az általunk készített nagy látogatottságú portálokon, alkalmazásokon és szoftvereken kézzelfoghatóan tapasztaltuk, hogy mekkora növekedést lehet elérni az UX lehetőségeinek kiaknázásával.  A UX folyamatos átfogó látásmódot követel, mindig kritikusan tekintünk az általunk létrehozott dizájnra és funkcionalitásra.

A Stylers alapvelve UX tervezés során, hogy a felhasználói szokásokat tudományos tárházzal kutassa, ezért rengeteg elemző szoftvert használunk a munkánk során.
Munkafolyamatunk során kitérünk a korábbi eredmények analitikák elemzésére, megvizsgáljuk a best practiceként szolgáló online felületeket, a konkurenciákat. Kvalitatív és kvantitatív piackutatással felmérjük a célcsoportot, perszónákat definiálunk. A struktúra és az információs architektúra szakaszait ezek további tesztelése követi, ahol aktívan a felhasználókat bevonva validáljuk a terveket. Elengedhetetlen, hogy a felhasználó helyébe képzeljük magunkat ahhoz, hogy létrehozzuk azt a terméket, melyet szívesen fog látogatni és használni. A design, tartalom és funkció hármas egységét egyben kezeljük és úgy alakítjuk ki, hogy az oldalak látogatói a lehető legjobb tapasztalatokkal gazdagodjanak.

Az optimalizálás egy soha véget nem érő folyamat, hiszen a felhasználói szokások és az online eszközök tárháza pillanatokon belül képes változni. Performancia vizsgálataink során a célokat, konverziókat figyelembe véve hőtérképekkel, A/B tesztekkel, analitikák értékelésével javítjuk az elérni kívánt célokat.

Kapcsolódó munkáink

Válogatás a több, mint 10 év projektjeiből!

Raiffeisen Bank Zrt.

Raiffeisen Bank Zrt.

Raiffeisen Bank Zrt. 2014. tavaszán hirdette meg tenderét a bank honlap oldalainak újratervezésere.

Multipont

Multipont

A multipont mobilalkalmazás segítségével a felhasználók napi híreket és információkat kapnak az elfogadóhelyek akcióiról, aktualitásairól.

Cofidis Magyarország Zrt.

Cofidis Magyarország Zrt.

A cofidis.hu website kialakítása során feladatunk elsősorban a front end oldali használhatóság és szerethetőség megteremtésén túl a rendszer back end részeként...

Fundamenta-Lakáskassza Zrt.

Fundamenta-Lakáskassza Zrt.

Amikor a Fundamenta felkért minket a honlapja átalakítására, a cél egy olyan felület kialakítása volt, ami a legjobban szolgálja a felhasználók...

OPRAH WINFREY & DEEPAK CHOPRA - Meditation Challenge

OPRAH WINFREY & DEEPAK CHOPRA - Meditation Challenge

Oprah Winfrey és Deepak Chopra közös projektjéhez - Meditation Challenge - kapcsolódó komplex webfejlesztési projekt részeként, elékszítettük az oldalhoz tartozó mobil...

Pepsi Challenge

Pepsi Challenge

Csapatunk nagy örömmel vette a felkérést a 2015-ös #Pepsichallenge teljes webes megjelenésének kivitelezésére.

Központosított, autentikációs rendszer

Központosított, autentikációs rendszer

Chopra Account - Single Sign On, mint a neve is mondja, egykapus authentikációs rendszer partnerünk számos weboldalára. Kényelmes a felhasználók számára, akik bevezetésével...

Nespresso - All Day Event kampány

Nespresso - All Day Event kampány

2015 elején sikeresen megnyertünk partnercégünkkel a Nespresso Social Media tenderét, ami a sok kávé mellett igencsak felpörgette a mindennapjainkat.