Webes portálok fejlesztése

A Stylers Group legrégebben működő szolgáltatása a webes portálok fejlesztése, ugyanis 2004 – es alakulásunk óta vagyunk ennek a területnek a szakértői.

Webes portálok fejlesztése során kiemelten fontosnak tartjuk az üzleti és egyéb igények megértését, hogy mi is részesei lehessünk a projektnek és eddigi tapasztalatunkra hagyatkozva tanácsot tudjuk adni az igényfelméréstől kezdve a folyamatos üzemeltetésig.

Egy nagyobb rendszer tervezésénél és fejlesztésénél alapvetően MVP – ben gondolkodunk, ami azt jelenti, hogy az ügyféllel a tervezést is úgy alakítjuk, hogy minél hamarabb éles üzembe tudjuk a munkát folytatni,  modulokat pedig úgy megírni, hogy azok valódi igényekre épüljenek. Ennek a gondolkodásnak a legfőbb előnye az, hogy a terméket minél hamarabb megismerik a felhasználók, amiből a lehető legtöbb visszajelzést lehet építeni.

Munkamódszerünk tekintetében kisebb projektnél vízesés modellben, nagyobb projektnél pedig scrum és kanban agilis szemlélettel szeretünk dolgozni ügyfeleinkkel.

A technológiák tekintetében frontend oldalon Angular2 és React – al dolgozunk általában. Backend esetében pedig az üzleti és IT igényeknek megfelelően Node.js, Php, Python és Java programozási nyelvet használunk. Frontend felületek fejlesztésénél tudatosan törekszünk a tartalom és a forma tökéletes egységére, mert tisztában vagyunk azzal, hogy ez mennyire fontos a felhasználóidnak. Backend felületek fejlesztésénél fontos számunkra a biztonság és a forráskódok átláthatósága a folyamatos üzemeltetéshez.

A minőségbiztosítás szintén fontos számunkra. Az olyan projektek esetében, ahol folyamatosan fejlődik a rendszer automatikus teszteket írunk ezzel is biztosítva a tökéletes müködésre való törekvést. (Erről írtunk egy blogbejegyzést itt.)

KÉRJE EGYEDI AJÁNLATUNKAT ITT

Nagy látogatottságú és terhelésű portálok esetén

Ma már egy webes fejlesztésnél nem az jelenti a legnagyobb kihívást, hogy egy szerverre megcsinálunk egy oldalt, ami működik, hanem az, hogy olyan megoldásokat találjunk, amelyek az adatbázisra háruló nagy terheléssel is megbirkóznak akár milliós egyidejű látogatószám mellett. Ilyenkor a megoldás az adatbázisok szétválasztása funkciók szerint több felhő alapú szerverre. Nagy látogatottságú portáljaink fejlesztése során az Amazon Web Servervices megoldásokat használjuk, mely képes a terhelést több szerver között elosztani és így a terheléstől függetlenül biztosítani a portálok optimális működését és sebességét. A több szerveres megoldásoknál a terhelést load balancerek osztják el a webfleetek és az adatbázis replikák között, ezzel a módszerrel pedig millió feletti egyidejű látogatószám mellett is zökkenőmentesen tudnak üzemelni üzleti portáljaink. Az Amazon Web Servervices biztosította platformon a végtelenségig tudjuk skálázni a rendszert a terheléstől függően, ráadásul mindezt automatikusan, biztosítva ezáltal, hogy a portálok ne csak nagy, hanem ingadozó terhelés mellett is optimálisan működjenek és automatikusan mindig pontosan annyi erőforrást és szerverórát használjanak fel, amennyi éppen szükséges a zökkenőmentes működés biztosításához.

Kapcsolódó munkáink

Válogatás a több, mint 10 év projektjeiből!

Cofidis Magyarország Zrt.

Cofidis Magyarország Zrt.

A cofidis.hu website kialakítása során feladatunk elsősorban a front end oldali használhatóság és szerethetőség megteremtésén túl a rendszer back end részeként műk...

Pepsi Challenge

Pepsi Challenge

Csapatunk nagy örömmel vette a felkérést a 2015-ös #Pepsichallenge teljes webes megjelenésének kivitelezésére.

OPRAH WINFREY & DEEPAK CHOPRA - Meditation Challenge

OPRAH WINFREY & DEEPAK CHOPRA - Meditation Challenge

Oprah Winfrey és Deepak Chopra közös projektjéhez - Meditation Challenge - kapcsolódó komplex webfejlesztési projekt részeként, elékszítettük az oldalhoz tartozó mobil &eac...

Előfizetés alapú meditációs rendszer

Előfizetés alapú meditációs rendszer

Az Ananda Subscription-ön keresztül a felhasználók havi előfizetésen keresztül több mint százezer meditációt érnek el - melyek száma folyamatosan bővül.

Deepak Chopra - What Are You Hungry For?

Deepak Chopra - What Are You Hungry For?

Amerikai ügyfelünk, Deepak Chopra új könyvének megjelenése alkalmából készítettünk egy webportált

Classbox.me

Classbox.me

A ClassBox egy általános iskolásokat, szüleiket es tanáraikat összefogó közösségi oldal, ami az iskolai életét hivatott segíteni.

thevisualMD.com

thevisualMD.com

ThevisualMD.com egy hiteles egészségügyi és életmódbeli tartalmat és szolgáltatásokat nyújtó interaktiv portál.

Global Meditation - Guiness rekord

Global Meditation - Guiness rekord

Global Meditation - Guiness rekord