iOS alkalmazások fejlesztése

Talán sehol nem érezhető annyira kézzelfoghatóan, hogy mennyire átszövi az életünket a technológia, mint a mobiltelefonok használatában. iOS fejlesztés révén olyan prémium Apple felhasználók figyelmét tudjuk megragadni, akik a legideálisabb célcsoportjai lehetnek bármely vállalatnak. A cross-platform megodásokkal szemben az iOS alkalmazások képesek teljes mértékben kihasználni az Apple készülékek hardveres funkcióit és erőforrásait és ezáltal magasabb szintű felhasználói élményt biztosítani.

Az iOS mobil alkalmazások számtalan lehetőséget kínálnak az ügyfelekkel, érdeklődőkkel történő párbeszédre. A Stylers készítette natív iOS alkalmazások készek arra, hogy az Apple iPad és iPhone készülékek lehetőségeit maximálisan kihasználva egy új, érdekes és értékes csatornát nyissanak a vállalati kommunikációban.

Applikációkat egyaránt készítünk Objective-C illetve a Swift fejlesztői nyelveken. Alkalmazásaink az agilis szoftverfejlesztés jegyében SCRUM szemléletben készülnek, mely biztosítja hatékonyságunkat. Olyan natív iOS mobil alkalmazásokat fejlesztünk erős közép-, nagyvállalatok, startupok és ügynökségek számára, melyek többek egy izgalmas ötletnél. Már a koncepció kidolgozásában számíthatsz segítségünkre, így biztos lehetsz benne, hogy a látványos megjelenés és a felhasználók szórakoztatása mellett az elkészült alkalmazás hatékonyan fogja támogatni céged marketing-, és üzleti céljait is.

iOS alkalmazásainkat mindig a legelterjettebb iOS verzióra optimalizáljuk, de közben figyelünk a legfissebben kiadott szoftververziókat és támogatjuk a régebbi Apple készülékeket is. Így, a naprakész statisztikáink alapján 90% feletti lefedettséget tudunk iOS alkalmazásainknak biztosítani beleértve Apple Watch és Apple TV esetében is. Az alkalmazások fejlesztése számunkra nem az átadással ér véget, mert folyamatos supportot biztosítunk ügyfeleink számára, és a statisztikák alapján is optimalizáljuk applikációinkat.
 
Az iOS fejlesztés területén szerzett több éves tapasztalatunk és sikeres nemzetközi projektjeink garantálják számodra, hogy az általunk készített mobil alkalmazás segítségével sikereket érj el az Apple felhasználók körében is.

Komplex megoldásokban gondolkodunk, ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az általunk készített iOS alkalmazásból származó adatok a vállalat más kommunikációs csatornáin is hozzáférhetőek és felhasználhatóak legyenek.

Kapcsolódó munkáink

Előfizetés alapú meditációs rendszer
Megtekintés →
Ayurvedic Daily Tips
Megtekintés →
21 Meditation Experience
Megtekintés →
Sudden + Math
Megtekintés →
Mindshare - FB Insights
Megtekintés →
Pregnancy & Baby Development
Megtekintés →