Szoftverfejlesztés

Stylers Group 2004 – es működése óta foglalkozik egyedi, főleg webes szoftverek fejlesztésével.

Megoldást találunk céged speciális igényeire és olyan egyedi és komplex rendszereket fejlesztünk, melyek hatékonyan támogatják a napi ügyviteli, vagy marketing feladatokat. Legyen szó extranetről, ERP- ről, CRM-ről, vagy akár több rendszeres megoldásról.

Munkamódszerünk tekintetében kisebb projektnél vízesés modellben, nagyobb projektnél pedig scrum és kanban agilis szemlélettel szeretünk dolgozni ügyfeleinkkel.

A technológiák tekintetében az igényekhez alkalmazkodva Java, Python, Php és Node.Js programozási nyelveket használunk mindenféle adatbázis (mong MongoDB; mySQL; Oracle; MSSQL, stb.) ismeretekkel.

KÉRJE EGYEDI AJÁNLATUNKAT ITT

Ezeknél a rendszereknél a leállás nagyon sok költséget tud okozni, ezért fontosnak tartjuk a megfelelő szerverkörnyezet kialakítását és automatizált tesztelési folymatokat.

Úgy gondoljuk, hogy sokkal hatékonyabb és költséghatékonyabb, ha az informatikai rendszerek alkalmazkodnak a cég működéséhez, mint az, ha dobozos, open scource megoldásokkal kellene kompromisszumot kötni.

Olyan komplex szoftverket fejelsztünk, ahol az egyes részek között részletesen dokumentált, szabványos API kimenetet biztosítunk az adatok szinkronizációjához, lehetővé téve ezáltal azt, hogy egy backendből származó adatok bármilyen frontenden megjeleníthetőek legyenek.

A szabványosított API kimenetek biztosítják azt, hogy komplex rendszereink harmadik fél számára is hozzáférhetőek legyenek és így bármilyen más külső applikációval megoldható legyen az összekapcsolásuk. A komplexre tervezett rendszerek további haszna, hogy szükség esetén elég a központi szinkronizáció helyén módosítani, mondjuk, ha adatot akarunk továbbítani egy új külső rendszer felé, nem szükséges az összes bemeneti ponton változást eszközölni.

Kapcsolódó munkáink

Válogatás a több, mint 10 év projektjeiből!

Cofidis Magyarország Zrt.

Cofidis Magyarország Zrt.

A cofidis.hu website kialakítása során feladatunk elsősorban a front end oldali használhatóság és szerethetőség megteremtésén túl a rendszer back end részeként...

OPRAH WINFREY & DEEPAK CHOPRA - Meditation Challenge

OPRAH WINFREY & DEEPAK CHOPRA - Meditation Challenge

Oprah Winfrey és Deepak Chopra közös projektjéhez - Meditation Challenge - kapcsolódó komplex webfejlesztési projekt részeként, elékszítettük az oldalhoz tartozó mobil...

Központosított, autentikációs rendszer

Központosított, autentikációs rendszer

Chopra Account - Single Sign On, mint a neve is mondja, egykapus authentikációs rendszer partnerünk számos weboldalára. Kényelmes a felhasználók számára, akik bevezetésével...

Központi hírlevélkezelő rendszer

Központi hírlevélkezelő rendszer

A Subscription rendszer egy olyan központosított feliratkozó rendszer, ahol minden e-mail küldő rendszer fiókja és listái egy rendszeren belül kezelhető.

Chopra User Adatbázis konszolidálás

Chopra User Adatbázis konszolidálás

A MongoDB projektünk az egy ügyfélnél lévő több milliós felhasználói adatbázis konszolidálására készült.

thevisualMD.com

thevisualMD.com

ThevisualMD.com egy hiteles egészségügyi és életmódbeli tartalmat és szolgáltatásokat nyújtó interaktiv portál.

Global Meditation - Guiness rekord

Global Meditation - Guiness rekord

Global Meditation - Guiness rekord

Sziget fesztivál

Sziget fesztivál

A Sziget Kft. - hez tartozó három nagy rendezvény facebook fejlesztéseit már évek óta a Stylers Group végzi.