API tervezés és fejlesztés

Az IT tulajdonképpen nem más, mint az adatok rendszerezése, újragondolása, és valamilyen cél érdekében való felhasználása. Éppen ezért kulcsfontosságú kérdés az adatok különböző rendszerek, programok, alkalmazások között történő átjárhatósága és valós idejű szinkronizálása.

Az API tervezés és fejlesztés során egyedileg felmérjük, hogy milyen információkat milyen felületen kell megjelenítenünk, és létrehozunk egy rendszert melynek segítségével nem csak az adatok megosztása történik automatikusan, hanem az adatok felhasználókhoz való eljuttatásának módja is jelentősen egyszerűsödik.

Sok esetben az API annak a kulcsa, hogy komplex informatikai megoldással tudjunk előállni, ezért már tervezése során gondosan felmérjük azokat a pontokat, ahol az adatok szinkronizációja elengedhetetlen. Egy nagyvállalat életében éves szinten ez a szemlélet értékes munkaórák ezreit tudja megtakarítani.

Az általunk készített komplex rendszerekhez szinte minden esetben készítünk API-t is, amit akár nyílttá is teszünk, hogy megfelelő jogosultsággal külső fejlesztők is le tudják kérdezni, vagy írni a rendszer adatait. API-jaink követik a web sztenderdet, pontos előzetes (blueprint) dokumentáció alapján készülnek, így könnyen áttekinthetőek és értelmezhetőek más fejlesztők számára is. A kooperáció megkönnyítése érdekében SDK-t is szolgáltatunk bármely kért programnyelven.

Mindig a legfrissebb, stabil technológiákat használjuk, és az összes API-nknál követlelmény a biztonságot nyújtó https kommunikáció, és ezen felül is alkalmazunk további titkosítási algoritmusokat, amennyiben szükséges.

A jó API egyik legfontosabb jellemzője a gyorsaság, ezért szerveroldalon is gondoskodunk a megfelelő infrastruktúra kialakításáról az üzemeltetés során.

Kapcsolódó munkáink

Válogatás a több, mint 10 év projektjeiből!

Multipont

Multipont

A multipont mobilalkalmazás segítségével a felhasználók napi híreket és információkat kapnak az elfogadóhelyek akcióiról, aktualitásairól.

Cofidis Magyarország Zrt.

Cofidis Magyarország Zrt.

A cofidis.hu website kialakítása során feladatunk elsősorban a front end oldali használhatóság és szerethetőség megteremtésén túl a rendszer back end részeként műk...

Pepsi Challenge

Pepsi Challenge

Csapatunk nagy örömmel vette a felkérést a 2015-ös #Pepsichallenge teljes webes megjelenésének kivitelezésére.

OPRAH WINFREY & DEEPAK CHOPRA - Meditation Challenge

OPRAH WINFREY & DEEPAK CHOPRA - Meditation Challenge

Oprah Winfrey és Deepak Chopra közös projektjéhez - Meditation Challenge - kapcsolódó komplex webfejlesztési projekt részeként, elékszítettük az oldalhoz tartozó mobil &eac...

Deepak Chopra - What Are You Hungry For?

Deepak Chopra - What Are You Hungry For?

Amerikai ügyfelünk, Deepak Chopra új könyvének megjelenése alkalmából készítettünk egy webportált

Classbox.me

Classbox.me

A ClassBox egy általános iskolásokat, szüleiket es tanáraikat összefogó közösségi oldal, ami az iskolai életét hivatott segíteni.

thevisualMD.com

thevisualMD.com

ThevisualMD.com egy hiteles egészségügyi és életmódbeli tartalmat és szolgáltatásokat nyújtó interaktiv portál.

21 Meditation Experience

21 Meditation Experience

A 21 Day Meditation Experience mobil applikáció az alkalmazás nevével megegyező site hordozható megfelelője, ahol több mint 1,5 millió felhasználó (egy időben ~6500 user) van jelen aktív...