Android alkalmazások fejlesztése

Az androidos okostelefonok ma már szerves részét képezik a felhasználók életének, ezért az Android fejlesztésen keresztül egy olyan platformot teremtünk a velük való kapcsolattartásban, mely új és hatékony csatornája lesz a vállalati kommunikációnak.

Natív Android alkalmazáson keresztül kiaknázhatjuk az összes olyan funkciót, melyre az androidos okostelefonok lehetőséget biztosítanak egy honlap mobilra optimalizált verzióján túl - elég csak a névjegyek, vagy a kamera kezelésére gondolni példaként. Igaz, hogy a cross-platform megoldások gyorsabban tudnak elkészülni, de a natív alkalmazások teljes mértékben ki tudják használni a készülékek erőforrásait és hardverfunkcióit, így jelentős mértékben növelik a felhasználói élményt.

Az országban az elsők közt kezdtünk el Android mobil alkalmazásokat fejleszteni, így ezen az új és gyorsan változó területen is számottevő tapasztalatra tettünk szert. Fejlesztettünk már Android mobil alkalmazást erős közép-, és nagyvállalatok, startupok és ügynökségek részére is.

Nagy hangsúlyt fektetünk az általunk készített Android alkalmazások supportálására. Az applikációkat mindig a legelterjettebb Android verzióra optimalizáljuk figyelve a felhasználói statisztikákat. A Stylersnél a mobilfejlesztés az ATDD - Acceptance Test Driven Development - eljárás szerint történik, így komponensenként külön fejlesztjük és teszteljük az Android alkalmazások egyes funkcióit a minőségbiztosítás érdekében.

Mindig rendszerben gondolkozunk, ezért androidos alkalmazásainkat úgy alkotjuk meg, hogy szerves részét képezze a vállalat informatikai rendszerének, és az abból származó felhasználói adatok, felhasználói információk más csatornákon is hozzáférhetőek és felhasználhatóak legyenek.

Kapcsolódó munkáink

Válogatás a több, mint 10 év projektjeiből!

Multipont

Multipont

A multipont mobilalkalmazás segítségével a felhasználók napi híreket és információkat kapnak az elfogadóhelyek akcióiról, aktualitásairól.

Előfizetés alapú meditációs rendszer

Előfizetés alapú meditációs rendszer

Az Ananda Subscription-ön keresztül a felhasználók havi előfizetésen keresztül több mint százezer meditációt érnek el - melyek száma folyamatosan bővül.

Profession - Munkatársaim applikáció

Profession - Munkatársaim applikáció

A Profession Kft. 2016 elején keresett meg minket, hogy készítsünk az egyik termékükhöz egy natív mobilalkalmazást.

Ayurvedic Daily Tips

Ayurvedic Daily Tips

Egy ingyenesen letölthető marketing alkalmazás egészséges életmód témában.

21 Meditation Experience

21 Meditation Experience

A 21 Day Meditation Experience mobil applikáció az alkalmazás nevével megegyező site hordozható megfelelője, ahol több mint 1,5 millió felhasználó (egy időben ~6500 user) van jelen aktív...

Sudden + Math

Sudden + Math

A Sudden + Math a Stylers Group saját terméke, amivel megvizsgálhatod, hogy mennyire megy jól a matek.

Doktor-Ok

Doktor-Ok

A Doktor-Ok alkalmazás egy online időpont-előjegyzési rendszer Budapest legnépszerűbb orvosaihoz.

Mindshare - FB Insights

Mindshare - FB Insights

Ügyfelünk a Mindshare Worldwide, amely az első globális, komplex kommunikációs szolgáltatást nyújtó médiaügynökség volt.