Android alkalmazások fejlesztése

Az androidos okostelefonok ma már szerves részét képezik a felhasználók életének, ezért az Android fejlesztésen keresztül egy olyan platformot teremtünk a velük való kapcsolattartásban, mely új és hatékony csatornája lesz a vállalati kommunikációnak.

Natív Android alkalmazáson keresztül kiaknázhatjuk az összes olyan funkciót, melyre az androidos okostelefonok lehetőséget biztosítanak egy honlap mobilra optimalizált verzióján túl - elég csak a névjegyek, vagy a kamera kezelésére gondolni példaként. Igaz, hogy a cross-platform megoldások gyorsabban tudnak elkészülni, de a natív alkalmazások teljes mértékben ki tudják használni a készülékek erőforrásait és hardverfunkcióit, így jelentős mértékben növelik a felhasználói élményt.

Az országban az elsők közt kezdtünk el Android mobil alkalmazásokat fejleszteni, így ezen az új és gyorsan változó területen is számottevő tapasztalatra tettünk szert. Fejlesztettünk már Android mobil alkalmazást erős közép-, és nagyvállalatok, startupok és ügynökségek részére is.

Nagy hangsúlyt fektetünk az általunk készített Android alkalmazások supportálására. Az applikációkat mindig a legelterjettebb Android verzióra optimalizáljuk figyelve a felhasználói statisztikákat. A Stylersnél a mobilfejlesztés az ATDD - Acceptance Test Driven Development - eljárás szerint történik, így komponensenként külön fejlesztjük és teszteljük az Android alkalmazások egyes funkcióit a minőségbiztosítás érdekében.

Mindig rendszerben gondolkozunk, ezért androidos alkalmazásainkat úgy alkotjuk meg, hogy szerves részét képezze a vállalat informatikai rendszerének, és az abból származó felhasználói adatok, felhasználói információk más csatornákon is hozzáférhetőek és felhasználhatóak legyenek.

Kapcsolódó munkáink

Előfizetés alapú meditációs rendszer
Megtekintés →
Profession - Munkatársaim applikáció
Megtekintés →
Ayurvedic Daily Tips
Megtekintés →
21 Meditation Experience
Megtekintés →
Sudden + Math
Megtekintés →
Mindshare - FB Insights
Megtekintés →