A Stylersről

Rólunk

Informatikai megoldásokat nyújtunk a tervezéstől kezdve a legösszetettebb fejlesztéseken át az üzemeltetésig. Erősségeink közé tartozik a nagy terhelésű és látogatottságú portálok és szoftverek kivitelezése. Jelentős tapasztalatot szereztünk a nagyvállalatok informatikai igényeiről, így valóban működő és hatékony támogatást tudunk számukra nyújtani a napi működéshez.

Nemzetköziek vagyunk

Azon kevés magyar IT cég között vagyunk, akik sikerrel mérettették meg magukat a nemzetközi piacon is. Itthon szinte elképzelhetetlen látogatószámokkal dolgoztunk, és van olyan projektünk, mellyel Guiness rekorderek vagyunk. Az Egyesült Államokban működő megoldásainkon keresztül páratlan tapasztalatot szereztünk a nagy terhelésű és látogatottságú portálok és komplex informatikai rendszerek kialakítása és működtetése során.

Rendszereket alkotunk

Nemcsak rendszerben gondolkodunk, hanem rendszereket alkotunk. Cégünk működése és projektjeink során is tudatosan törekszünk arra, hogy a lehető legmegfelelőbb kereteket biztosítsunk a megvalósításnak. Fejlesztéseinket agilis szemlélettel és módszertanokkal (scrum, kanban) végezzük és élvezzük.

Megoldásokat találunk

Projektjeinkben partnereinkkel már a tervezés során proaktívan együtt működünk megadva annak a lehetőségét, hogy az IT rendszerek fejlesztésben szerzett tapasztalatainkat megosztva olyan működő megoldást találjunk, mely hatékony segítséget nyújt megbízóinknak.

Küldetésünk

A Stylers küldetése, hogy a digitális világból kihozza a maximumot és olyan munkahelyet teremtsen, ahol élvezet dolgozni.

Menedzsment

Több mint 10 éve dolgozunk együtt ügyfeleinkért és egymásért.

Gönczy Gábor

CEO / Co-Founder
Büszke vagyok rá, hogy mára már Budapesten és San Diego - ban lévő irodáink működése a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem 103 - as kollégiumi szobájából indult másik két szobatársammal, Péterrel és Gáborral együtt. Kezdetekben magam is részt vettem a vállalat projektjeinek megvalósításában. Napjainkban a Stylers Group vezetésével, üzletfejlesztésével, valamint az értékesítésével foglalkozom. Hiszek benne, hogy minden egyes nap valamilyen értéket tudunk teremteni ügyfeleinkkel és munkatársainkkal.

Tiszavölgyi Péter

CTO / Co - Founder
Szuper dolog mosolygó, elégedett ügyfeleket látni. Mindig szem előtt kell tartani, hogy ugyan gépekkel dolgozunk, de végül embereket szolgálunk ki. Lényegesen több ez annál, mint átadni egy jól működő alkalmazást. Hiszek benne, hogy minden esetben meg tudjuk találni, miként lehetséges szolgáltatásainkkal sikeressé tenni partnereinket, elvégre az ő sikereik tesznek minket is sikeressé.

Laczkó Gábor

CFO / Co - Founder
A legjobb az egészben, hogy mindig új impulzusok érnek, értéket teremtünk és úgy érzem értéket adunk a partnereinknek, felhasználóinknak. Ezek folyamatosan motiválnak, hajtanak az előremenetelben és a fejlődésben.

Történetünk

Minden a kollégiumban kezdődött

Tiszavölgyi Péter, Laczkó Gábor és Gönczy Gábor a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Martos Flóra kollégiumának a 103 - as szobájában megalakította az akkor még STYLERS Webdesign Studio - t. Az első ügyfelünket ebben a szobában fogadtuk.

Az első iroda

Kinőttük a kollégiumi szobát és kivettük az első irodánkat, ahol az alapítókon túl helyet kaptak az első új kollégák is.

USA Piac

A kitartás és a sok munka lehetőséget adott, hogy a A STYLERS Menedzsment Csoport megalakítsa első külföldi irodáját New York - ban.

ISO Tanúsítványok

Fontosnak tartjuk, hogy munkafolyamatunk és környezetünkre való odafigyelés tudatos legyen, így ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítványokat szereztünk.

Szilícium Völgy

Az üzleti és egyéb lehetőségek által irodánkat New York - ból új erőforásokkal San Diego - ba költöztettük.

Új helyre költöztünk

Új helyre költöztünk, ahol kényelmesebb, jobb körülmények között egy csapatként szolgáljuk ki partnereink igényeit. Az új irodában helyet kapott egy relax szoba is. Új címünk: 1133 Budapest Gogol utca 26. I. emelet.

10 éves a STYLERS

10 éve sikeresen működünk és fejlődünk. Születésnapunk alkalmából rendezvényt csináltunk csapatunknak, partnereinknek és családtagjainknak. Teljes mértékben arculatot váltottunk.

Módszertan változás (Scrum)

Agilis coach segítségével bevezettük a scrum módszertant, amit tudatosan használunk a vállalat teljes müködésében. Az új módszertannal jelentősen nőtt a vállalatcsoport hatékonysága.

Irodai élet

Csapatban dolgozunk.