Fundamenta-Lakáskassza Zrt.

Szolgál­ta­tá­sok: UX + Design

Elérhető: www.fundamenta.hu

Amikor a Fundamenta felkért bennünket, hogy elkészítsük az új honlapjukat, az újratervezés folyamata a következő lépésekből állt:
  • pontos igény felmérés, amiben minden üzletág be volt vonva
  • a jelenlegi oldal SEO analízise
  • kutatások
  • UX/UI tervezés
  • design készítés
Minden döntés online analitikai adatokból és a felhasználók az oldalon mért viselkedési szokásai alapján lett meghatározva, a kliensünk döntései alapján. 
 
A SEO analízis kiterjedt az onsite és offsite auditra és kulcsszókutatásra.
 
A kutatások során kvalitatív funnel elemzést, információs architektúra teszteket végeztünk, és az elkészült drótvázakat hőtérképes elemzéssel elő-teszteltük még a design megkezdése előtt.
 
Ezek alapján meg tudtuk alkotni azokat a perszónákat, akiknek az oldal készült és megterveztük az ő user journey-jüket, azt a feltételezett útvonalat, amit ők be fognak járni az oldalon, hogy elérjék a céljukat, amit keresnek az új fundamenta.hu-n.
 
A design készítés során szem előtt tartottuk, hogy a mai trendeknek megfelelő, letisztult, átlátható oldalt készítsünk a meglévő arculati elemeket felhasználva.
 
Nem engedtük el az oldalt azonban az élesítés után sem, az utókövetés és a finomhangolás ugyanúgy fontos részét képezte a projektnek, mint az elsődleges fejlesztés.​