Ayurvedic Daily Tips

Szolgál­ta­tá­sok: iOS alkalmazások fejlesztése, Android alkalmazások fejlesztése, UX + Design

Elérhető: Google Play, iOS, Web

Egy ingyenesen letölthető marketing alkalmazás egészséges életmód témában. Naponta ad személyre szabott cikkeket és javaslatokat a felhasználó dosha tipusának megfelelően. Elérhetőek az alkalmazáson belül fizetős szolgáltatások is, de az elsődleges célja, hogy tömegeket érjen el, akiket később be tudunk hozni a sales csatornába, hogy igénybe vegyék a fizetős szolgáltatásokat is.

Az Ayurveda alkalmazás több szempontból is újdonság volt, ugyanis ez volt az első olyan alkalmazásunk, ami kifejezetten csak mobilapplikációkra épített. Az elérhető platformok Android és iOS, továbbá egy marketing célokat szolgáló microsite is, ahol a felhasználók a feliratkozásaikat tudják kezelni. A kihívás a két platform különbözőségéből fakadt, ahol a fizetési megoldások teljesen eltérő módszerrel működnek, és ezeket a back-end-en is követni kellet. A fizetési megoldások implementálásakor rengeteg esettel kellett számolnunk, melyek mind bonyolították a fejlesztést. A tartalom kiszolgálást RESTful API-on keresztül oldottuk meg, melyeket az adminisztrációs felületen lehet kezelni.

Felhasznált technológiák: PHP, MySQL, iOS, Android, IAP – In-App Purchase, Subscription based – Előfizetés alapú, CodeIgniter, RESTful API, Feed, Authorize.NET, PayPal

Ügyfelünk mondta